Hall vs online

Som bingon ser ut idag har du åtminstone två valmöjligheter när du ska besluta hur och var du ska spela bingo. Dels har du de tradtionella bingohallarna, dels onlinebingo på internet. 

Här vill vi redogöra för både skillnader och likheter mellan bingospel i bingohallar respektive på Internet.

Vad gäller onlinebingo så baseras det självklart på hur det fungerar i bingohallar, men vad gäller känslan under spelets gång så finns det skillnader.

Det sociala

I bingohallar får du träffa människor på riktigt och föra riktiga konversationer öga mot öga. Den delen missar du i onlinebingo, men där erbjuds i de flesta fall möjlighet att chatta med andra bingospelare vilket gör även den formen av bingo vädligt social, men självklart inte på samma sätt som i en bingohall.

Bekvämlighet

I en bingohall sitter du tillsammans med andra människor i en lokal, ljud och andra distraktioner kan finnas och det är troligen inte lika bekvämt och lugnt som att sitta hemma framför datorn och spela bingo online. 

Din insats

I en bingohall så sköter du själv allt, som att markera din bricka och hålla reda på de nummer som ropas ut. Med onlinebingo så finns möjligheten att få alla nummer markerade automatiskt vilket gör din arbetsinsats under spelomgången minimal. Det sker också med automatik när du lyckats på bingo.

Spänningen

Med onlinebingo försvinner troligtvis, för vissa spelare, en del av spänningen och den stämmning som är i bingohallen när flera människor sitter och är förväntansfulla över bingo-omgången som väntar.

I alla dessa fall går det tillbaka till dig som person och vad du tycker om. Det bästa med det hela är att det är du själv som väljer vad som passar dig bäst när du ska spela bingo.

Följ oss på Facebook