Stipendium år 2015

Nominering av stipendiater, med beskrivning och motivering till nomineringen, skall inlämnas skriftligen av medlemsföreningen/organisationen till Gävle Bingoallians

Det hade detta år inkommit 13 nomineringar, från 11 medlemsföreningar. Styrelsen för Gävle Bingoallians har beslutat tilldela stipendierna till nedanstående stipendiater.  

Årets stipendiater är Anneli Törnblom från Skridskoklubben GavleSkäret, med följande motivering:

”Anneli har som aktiv ideell ledare bidragit till att starta upp föreningen, och bidrar mycket i arbetet med att utveckla föreningen och lyfta fram konståkningen i Gävle, Anneli har varit och är aktiv i såväl styrelsearbetet och det praktiska arbetet som ledare på isen i skridskoskolan för de minsta. I sin roll har hon även inspirerat andra att efter sina egna konståkningskarriärer fortsätta som ungdomsledare i föreningen. Anneli uppfyller mer än väl kriterierna om att vara en god ledare och god föreningsmänniska som är aktiv i och gör betydande insatser för sin förening. ”

Samt Magnus Lindgren från GGIK Ishockey, med följande motivering:

”Magnus är en person med starkt föreningsengagemang och drivkraft som genom sitt ideella arbete bidrar till sin förenings dagliga verksamhet och utveckling. Magnus är föreningens ordförande och är tränare för olika lag inom föreningen. Han har det övergripande ansvaret för sportverksamheten inom föreningen, samt ansvarar för föreningens projekt ”Utveckla Nynäshallen”. En satsning som kan innebära ökad tillgänglighet till Nynäshallen, även för personer med funktionsnedsättning och för verksamhet året runt i hallen.”

Gävle Bingoallians tackar alla medlemsföreningar för de inlämnade nomineringarna och Gratulerar de två stipendiaterna.

Följ oss på Facebook