Stipendium år 2017

Nominering av stipendiater, med beskrivning och motivering till nomineringen, skall inlämnas skriftligen av medlemsföreningen/organisationen till Gävle Bingoallians

Det hade detta år inkommit 14 nomineringar, från 12 medlemsföreningar. Styrelsen för Gävle Bingoallians har beslutat tilldela stipendierna till nedanstående stipendiater.  

Årets stipendiater är Marie Wallmark från Andersbergs IBK, med följande motivering:

” Marie är ledare/tränare för Andersbergs IBK:s flickor 07-08. Hon är beundransvärd och har tillsammans med övriga ledare byggt en grupp där stämningen är fylld av glädje och härlig laganda. Hon får blyga tjejer att våga, individer att utvecklas och kämpa hårt, men framför allt har de så himla roligt på träningar och matcher. Hon och övriga ledare har en stöttande attityd och jobbar pedagogiskt med gruppen, och ser till att oavsett lagets resultat så får man alltid något positivt med sig hem ändå.” 

Samt Mathias Gustafson från Gefle Pingisklubb, med följande motivering: 

” Mathias har ett starkt engagemang för pingisen i Gävle. Han är ungdomstränare under veckorna, arrangerar tävlingar/seriespel på helgerna, samt är aktiv i föreningens styrelse. Mathias är en väldigt ödmjuk person som alltid ser till klubbens och ungdomarnas bästa. Han uppträder alltid på ett föredömligt sätt och med sitt ledarskap så fostrar det klubbens pingisungdomar till att agera ödmjukt och med respekt mot sina klubbkompisar men också mot sina motståndare. För Mathias är det viktigt att ungdomarna har roligt på träningen och att alla får vara med och utvecklas utifrån sina förutsättningar.”

Gävle Bingoallians tackar alla medlemsföreningar för de inlämnade nomineringarna och Gratulerar de två stipendiaterna

Följ oss på Facebook