Vilka spelar?

Det är lätt att framkalla bilden av kvinnor i 60-årsåldern som sitter i rökiga och stela lokaler när någon nämner spelet Bingo. I dagens verklighet ser det mycket annorlunda ut.  

En del av Bingons aningen negativa klang har varit knutet till missförståndet att det är ett långsamt och tråkigt spel. Men det är som sagt bara ett missförstånd, för bingo är ett fartfyllt spel som kräver en rapp hjärna. Det fanns till och med en tid då Bingo spelades i tyska klassrum som en enkel övning att förbättra öga-hand-koordination och träna hjärnan. 

Samtidigt är den moderna människan mer öppen att prova saker hon aldrig tidigare gjort. Många män har framförallt kommit till insikt att Bingo är en mycket trevlig spelsort där social förmåga och interaktion belönas i en trevlig atmosfär. Många unga människor, oavsett kön, har också börjat inse hur socialt spelet är, och att det kombinerar socialt umgänge med möjligheten att vinna pengar. 

Bingo ger möjlighet till social kontakt samtidigt som du spelar till skillnad från många andra casinospel där tystnad och djup koncentration är det enda alternativet,

Människor blir också mer intresserade av Bingo i och med de progressiva jackpots som blir allt vanligare i spelet. 

Många spelar Bingo i sin lokala bingohall för att träffa andra likasinnade eller för att få en tids förströelse och avkoppling i trevlig miljö.

Avslutningsvis vill vi säga att Bingo är ett spel som du inte kan påverka mer än att köpa fler bingobrickor för att utöka möjligheten för dig att få Bingo under en och samma omgång. Bingo är ett spel som är uppbyggt på tur och kräver ingen skicklighet. Bonusar, prispottar och progressiva jackpots bidrar dock till att göra spelet roligare och mer spännande, samt så kan vissa progressiva pottar bli rätt stora och därmed kan du faktiskt vinna stora pengar på att spela Bingo i våra hallar.

Men, spela Bingo för att det roligt och inte med målet att bli rik!

Följ oss på Facebook